Justhost-Pålitelige hosting til en rimelig pris

Bare Host er utvilsomt en fremragende nettside hosting firma som leverer fremragende ytelse og responstid. De har en rik web hosting pakke, pakket med en rekke fantastiske funksjoner. Noen av disse inkluderer ubegrenset domene hostings, helt gratis domene adresse, ubegrenset dataoverføring rate, ubegrenset lagringsplass, uendelig e-post kontoer osv., støtte for en rekke CGI / databaser inkludert (men ikke begrenset til) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, tilgang til et enormt gratis nettside skript bibliotek, støtte for Content management system integrasjon (som Joomla, Drupal), mange multi-media funksjoner som video og lyd støtte, helt gratis handlekurver, trygghetstiltak (PGP kryptering teknikker) for e-handel nettsteder, samt annen teknologi funksjoner.

Alle de ovennevnte kommer for en svært rimelig pris. Det finnes ulike attraktive Bare Host Kupongkoder, Justhost rabattkupong og bare Host rabatt koder tilgjengelig i denne Justhost gjennomgang slik at ytterligere flere kontanter besparelser.

Siden starten sin, har bare Host allerede genererer den perfekte web hosting erfaring, og plattformen med en felles målsetting: å levere en pålitelig service. De har en typisk solid infrastruktur som gir høy ytelse, og sammen er rangert blant beste vurderer toppen grad av deres kundetilfredshet. Ridning på disse aspektene, garanterer Just Host en høy kvalitet web hosting erfaring-eller penger tilbake. Dette bare Host anmeldelsen tar en nærmere titt på hva som er garantert av Just Host.

Pålitelighet
Bare Host er dedikert til å levere en trygg og sikker og pålitelig web hosting miljø. De har ansatt en rekke Quad prosessor Servere, UPS strøm back-up generatorer og OC-96 Backbone Link for å levere maksimal effektivitet for sine kunders nettsider. De har fått en kunnskapsrik og erfaren team i sine datasentre som konstant overvåker nettverk for å konstatere at det ikke er noen forstyrrelser i tjenesten. Deres 24/7 nettverk sporing bidrar til å sikre at dersom et problem ikke oppstår, er det adressert omgående. JustHost servere bruker en lyd ryggrad å garantere størst hastighet og oppetid for hver enkelt webområde på sine servere.

Når som helst Cash tilbake-garanti
Bare Host garanterer din totale tilfredshet eller kontant tilbakebetaling. Hvis du i alle fall velge å avslutte kontoen din når som helst Just Host vil returnere pengene dine for resten av perioden, tar ut oppsett og domenenavnregistrering kostnader, (dette er fordi Just Host pådrar seg en kostnad for disse). Du muligens kan kreve pengene dine tilbake hvis du tror at du ikke er fornøyd med sine tjenester.

Real People
Bare vert garanterer at de alltid vil være tilgjengelig med sine kunder, og når du kontakter dem over telefon, vil du få snakke med en ekte menneske, noen som snakker engelsk og noen som vil svare på dine spørsmål, avtale med dine problemer og hjelpe deg til å løse dine problemer. Denne støtten tjenesten er levert 24/7. Deres kundebehandling ansatte er svært varme og vennlige og opplært i å ta vare på dine problemer og de vanligvis sette beste foten frem for raske løsninger på alle dine spørsmål.

Telefon og e-post Support Service
Bare Host garanterer at når du prøver å komme i kontakt med dem, vil de plukke opp telefonen og svare på e-post omgående, og i en hyggelig, hensynsfull måte. Deres telefon og e-post kontakt tjenester er ganske pålitelige, og du kan være trygg på at din spesielle problemer kommer til å bli ivaretatt av bransjeeksperter og beste fagfolk.

Noen webmaster som søker en web host leverandøren forstår at pålitelige nettside hosting og overlegen kundestøtte er to av de mest grunnleggende elementene en web host burde levere. Dette er de viktigste pluss poeng av Just Host-tjenesten. Topp kvalitet hosting service, flotte funksjoner, pålitelighet, rimelig pris, fantastisk kundesupport – alle disse gjør verdt alle pengene brukt på Just Host hosting service.