Fatcow web hosting rabatter og kupongkoder

Bør du vurdere å flytte på nettet og søker etter en webvert som du vil sannsynligvis gjøre best med, gjør gå gjennom denne Fatcow gjennomgang først. I denne Fatcow hosting gjennomgang av våre, vil vi liste opp prisen verdi, pålitelighet, tjenester og funksjoner, samt annen informasjon i forbindelse med website hosting tjenester som tilbys av Fatcow hosting. Vi tilbyr også gode Fatcow forfremmelse tilbud – Fatcow kupong & Fatcow rabattavtaler på dette nettstedet. Sjekk ut denne uavhengige og rettferdig Fatcow web hosting gjennomgang nedenfor for alle disse.

Fatcow bærer en fantastisk posisjon i den elektroniske verden web hosting service virksomhet som en webhost med unektelig pålitelighet, god kostnadskontroll verdi, fremragende klient støttetjenester og fantastiske funksjoner. Fatcow ble etablert i 1998 og har vært i vekst etter at ikke bare i kundebase, men i tillegg har bygget godt rykte og har nå omgjort til den mest gjenkjennelig merkevare i bransjen.

Web Hosting Features
Fatcow gir massevis av ubegrenset evner med sine planer som inkluderer ubegrenset båndbredde, ubegrenset diskplass, ubegrenset mengde e-postkontoer og ubegrenset antall vert domener og MySQL-databaser.

De leverer en rekke helt gratis e-handelsløsninger dermed myndiggjøre kjøpere å bygge on-line shopping nettsider med valg av handlekurver, PayPal og Credit-baserte kort plug-in og sikre nettside ved hjelp av en felles SSL. I tillegg støtter de raskt sette opp 3. parts programmer på din egen web-site.

Produkter og tjenester
Fatcow kommer med en gratis nettside utvikle verktøyet. Det er mulig å lage interaktive nettsider med alle apps som er gjort tilgjengelig med deres tjeneste plan. Fatcow gir også en uten kostnad domenenavn registrering i en mannsalder, samt gratis markedsføring og annonsering kreditter. I tillegg de tilbake sin sky web hosting plan som har en måneds cash back garanti samt en 99,9% oppetid garanti.

FatCow gir også innebygd verktøy for webansvarlige, sett av skript i installasjonsveiviseren, og kostnadsfrie e-handelsløsninger for internett bedrifter. På toppen av det, har FatCow en rekke ekstra spesialiserte løsninger og tjenester som web site management, profesjonell e-handel konsultasjon, domenenavn og web-tjenester.

Kontrollpanel
Det er viktig at du har en stor grad av kontroll over din web hosting-innstillingene. FatCow kan hjelpe det materialisere ved å tilby en enkel å bruke cPanel VDeck. Denne datamaskinen programvare gir deg muligheten til å sjekke hver viktig fasett av din web hosting konto rett fra å sette opp e-postkontoer, åpne meldinger over en web-basert e hosting server til å bygge databaser og mye mer. Den FatCow web hosting brukergrensesnittet er i tillegg integrert med et program programvare som lar deg integrere applikasjoner som spenner fra WordPress blogging service til Joomla CMS.

Pålitelighet
FatCow er kjent for effektiv, pålitelig og sikker ekspert tjenester. De gir standard vanlig server back-ups og tar stolthet i deres 24/7 service overvåking, back-up generator system.

FatCow har utviklet et system for å hjelpe de svært kritiske virksomheter av sine kunder. Denne web host gjør bruk av høyeste kvalitet server utstyr med NetApp lagringsplass grupper for å gjøre opp for store mengder data. Knowing sårbare data krav akselererende bedrifter, tar FatCow en betydelig tilnærming til data trygghet og vern med high-end brannmurer utviklet av Cisco, multilevel nettverksovervåking og bemannede kontroller og sikkerhet. Twin rutere gi bedre redundans, mens en multi-gigabitforbindelse gir forbrukerne fordelen av kraftig ytelse nettsteder. FatCow garanterer levering av din Internett-bedrift med en oppetid garanti for 99,9%.

Pris Verdi
Den FatCow web hosting service plan er svært rimelig priset til en pris av $ 3.67 hver måned ($ 44 per år). Men kundene kan faktisk spare mye mer penger ved å kjøpe for 2 år eller 3 år. Dette gir utmerket fordel for små og mellomstore bedrifter ved å tilby med en så rik utvalg av funksjoner til en svært lav kostnad.

Customer Support
Du kan benytte support 24/7 på mange forskjellige måter, som begynner med gratis telefon, e-post og live chat. FatCow tilbyr enda en support billett prosess som lar deg raskt og enkelt legge forespørsler. Hjelpeapparatet er formet på en måte som gjør at du kan hjelpe deg selv til en kunnskapsbase, vanlige spørsmål, instruksjonsvideoer og ulike lenker til eksterne ressurser.